Om oss

Enorma är rådgivare. Våra kunder kallar oss också idégivare, experter och kreatörer. Vi ligger alltid steget före och håller oss ständigt uppdaterade på ny kunskap och förändringar.

Enorma har funnits sedan 1997 och grundades av Joakim Trönnberg. Sedan starten har företaget stadigt expanderat och verksamheten erbjuder idag rådgivning inom samtliga områden en ägare till ett litet eller medelstort bolag kan behöva.

Enorma hjälper till med råd till företag om kapitalstrukturer, företagsstrategi och liknande frågeställningar samt lämna råd och utföra tjänster vid fusioner och företagsuppköp. Enorma är specialister på bolags- och ägarfrågor, skatt och finans. Vi tror på långsiktiga relationer, förebyggande åtgärder, god planering och förtroende

Det lönar sig alltid att rådfråga oss först, oavsett vilken förändring du vill göra i ditt företag. Många kunder beskriver oss som en klok vän, någon som ger de goda råden man så ofta behöver. Hos oss samlas kunskapen som får ditt företag att utvecklas med lönsamhet.

Ju tidigare vi blir inkopplade, desto mer nytta kommer du att ha av oss.

Våra värderingar är enkla; vi tror på långsiktiga relationer, förebyggande åtgärder, god planering och förtroende. Vi vill vara experten du önskar att du hade på ditt företag.